Cenovnik usluga

-NAŠ CENOVNIK JE AŽURIRAN NAKON POSKUPLJENJA GORIVA INAČE 6 GODINA PRE TOGA NIJE MENJAN !!!

CENA KOMBI PREVOZA: (transport robe ili nameštaja bez naših utovara/istovara)

Lokalni prevoz, za celu teritoriju grada Beograda od tačke A do tačke B = 4.000 din. u cenu uključen i dolazak vozila na tačku A

Prevoz van Beograda 60 din. po ukupnim pređenim kilometrima (putarina uključena u cenu)  Cena po kilometru se računa samo kada u jednom pravcu ima više od 100km.
-Kad na deonici nema put sa naplatom cena prevoza po gaznom kilometru samo kod nas iznosi 50din.
-PROMO CENA ZA RELACIJE KA NIŠU I ZLATIBORU
(Za te dve relacije dajemo stalni popust i ne računamo po kilometru jer na te dve relacije naša vozila idu redovno i u vezi selidbi i u vezi samog kombi prevoza robe)
Beograd – Niš = 27.000din.
(putarina uključena u cenu) na taj prevoz ostvarujete popust 3.000din.
Beograd – Zlatibor = 25.000din.
(putarina uključena u cenu) na taj prevoz ostvarujete popust 3.000din.

Napomena :

Kada se angažuje vozilo za utovar ili selidbu u bilo kom gradu van Beograda, obavezna je uplata (keš ili na račun naše firme) u visini Troškova goriva i amortizacije za tu relaciju. (ostatak do pune cene isplaćuje se nakon obavljenog transporta ili obavljenog preseljenja)

Kada su utovari u Beogradu, nije potrebna uplata pre istovara.

-Kada su u pitanju stalne mušterije, sve se radi sa poverenjem, koje smo sticali godinama.

Iznosi do 15.000 din. uplaćuju se po fakturi odmah nakon isporučene robe a za iznose koji su veći od 15.000 din. dobija se valuta plaćanja po dogovoru.

Cenovnik za relacije do 100km. :

Beograd – Obrenovac = 7.000din.

Beograd – Mladenovac = 7.500din.

Beograd – Novi Sad = 12.000din.

Beograd – Valjevo = 12.000din.

Beograd – Zrenjanin 12.000din.

Beograd – Pančevo = 5.000din.

Beograd – Šimanovci = 6.500din.

Beograd – Inđija 7.000 din.

Beograd – Lazarevac = 7.500 din.

Beograd Barajevo i okolina 5.500 din.

Za sve ostale kombi prevoze do 100km u jednom pravcu informišite se na vreme (mi cenovnik nismo menjali u poslednjih 6 godina.) gde god se koristi autoput sa naplatom, vi na cenu dodajete i cenu putarine samo u pravcu u kom se prevozi vaša roba.

Najpovoljniji Transport na relaciji : Srbija – Crna Gora !!!

CENA SELIDBI :

-Što se tiče cene Selidbi, tu se izlazi na procenu i svaka selidba je priča za sebe.Tu cena zavisi od količine nameštaja, od spratnosti, da li zgrada ima lift i da li je isti dozvoljen za selidbe, koliko se blizu može prići do same zgrade, da li na selidbi ima teških stvari kao što je klavir, TA peć i slično. Kada se selidba dogovara danas za sutra ili danas za danas (nije potreban avans) Kada se selidba zakazuje unapred, u tom slučaju obavezan je avans koji se odbija od ukupne dogovorene cene prilikom isplate, nakon obavljenog preseljenja.

SELIDBA SA NAŠIM PAKOVANJEM :

-Radimo i Selidbe sa našim pakovanjem, (naš materijal, kutije, selotejp trake, streč, puc puc itd…) Za ovakav vid Selidbe, praktikujemo dan-dva pre preseljenja da se počne sa pakovanjem i tek kada se stvari zaštite i spakuju spremni smo i za preseljenje.

Ova vrsta selidbe, naravno spada u skuplje selidbe, ali tada se angažuje i više radnika i posla ima mnogo više nego na selidbi gde je sve spakovano sa vaše strane po kutijama i kesama…

Selite se i Transportujte vašu robu uvek sa najboljima.

-Kod nas ne postoji cena OD toliko i toliko, kod nas su cene uvek u skladu sa kvalitetom koji pružamo, tamo gde vam se kaže cena je OD toliko i toliko, tu cena ide u nedogled i plaćate samo njima znanu cenu, kod nas toga nema!

Cena koju dogovorimo za selidbu, uvek je ta koju i dogovorimo i nikada se cena ne menja u toku ili nakon obavljene selidbe!

Vaše je samo da svremena na vreme skuvate kafu i radnike ponudite nekim sokom i posmatrate kako se sa osmehom prenosi i zaštićuje svaki komad vašeg nameštaja, mi vodimo računa o svakom komadu vašeg nameštaja!

Vazno:
Posedujemo veliki magacinski prostor za čuvanje vaših stvari !
1. Čuvanje stvari u kratkom vremenskom periodu (dok krečite i renovirate vaš stan) na kraći vremenski period 70 eur. mesečno
2. Čuvanje stvari na duže vremenske periode (povoljnija cena) na duži vremenski period cena magacina 50 eur. mesečno

 

Plaćanje preko računa je prioritet, i za stalne mušterije koje plaćaju preko računa imamo zagarantovan popust i mnogo nižu cenu u odnosu na konkurenciju, skladno sa kvalitetom, koji pružamo.

Pridružite se našim velikim oglasima na facebook, reklamirajte svoj posao ili kupujte i prodajte, klik na sledeći tekst: Veliki Oglasi Srbija 24/7

 

Prijatan dan, želi vam Autoprevoznička firma „Fantastic Five PR“

Beograd

108664009_160221908897776_4600462120285022204_n
107851361_160221778897789_582414591430594333_n