Cenovnik usluga kombi prevoza i selidbi

Cenovnik usluga

-NAŠ CENOVNIK NIJE MENJAN 6 GODINA !!!

CENA KOMBI PREVOZA: (transport robe ili nameštaja bez naših utovara/istovara)

Lokalni prevoz, za celu teritoriju grada Beograda od tačke A do tačke B = 2.500 din. u cenu uključen i dolazak vozila na tačku A

Vangradski prevoz 40 din. po ukupnim pređenim kilometrima (vi plaćate putarinu samo u pravcu u kom se prevozi vaša roba) – Cena po kilometru se računa samo kada u jednom pravcu ima više od 100km.

Napomena :

Kada se angažuje vozilo za utovar ili selidbu u bilo kom gradu van Beograda, obavezna je uplata (keš ili na račun naše firme) u visini Troškova goriva i amortizacije za tu relaciju. (ostatak do pune cene isplaćuje se nakon obavljenog transporta ili obavljenog preseljenja)

Kada su utovari u Beogradu, nije potrebna uplata pre istovara.

-Kada su u pitanju stalne mušterije, sve se radi sa poverenjem, koje smo sticali godinama.

Iznosi do 15.000 din. uplaćuju se po fakturi odmah nakon isporučene robe a  za iznose koji su veći od 15.000 din. dobija se valuta plaćanja po dogovoru.

Cenovnik za relacije do 100km. :

Beograd – Obrenovac = 4.500din.

Beograd – Mladenovac = 6.000din.

Beograd – Novi Sad = 8.000din.

Beograd – Zrenjanin 8.000din.

Beograd – Pančevo = 4.000din.

Beograd – Šimanovci = 6.000din.

Beograd – Stara Pazova 4.500 din.

Beograd – Lazarevac = 6.000 din.

Beograd Barajevo i okolina 4.000 din.

Za sve ostale prevoze do 100km u jednom pravcu informišite se na vreme (mi cenovnik nismo menjali u poslednjih 6 godina.) gde god se koristi autoput sa naplatom, vi na cenu dodajete i cenu putarine samo u pravcu u kom se prevozi vaša roba.

Najpovoljniji Transport na relaciji : Srbija – Crna Gora !!!

Prevoz nameštaja i robe na relaciji Beograd – Crna Gora

Do Podgorice za 350eur. prevezite nameštaj ili robu

Do primorja za 450eur prevezite nameštaj ili robu

Za Crnu Goru cene nisu fixne i u zavisnosti su da li se roba ili stvari carine ili se ide bez carine i ima malih korigovanja u zavisnosti gde se vrši istovar a gde utovar

Sve može i sa carinom i bez carinjenja to se dogovaramo za svaki prevoz posebno….

CENA SELIDBI :

-Što se tiče cene Selidbi, tu se izlazi na procenu i svaka selidba je priča za sebe.Tu cena zavisi od količine nameštaja, od spratnosti, da li zgrada ima lift i da li je isti dozvoljen za selidbe, koliko se blizu može prići do same zgrade, da li na selidbi ima teških stvari kao što je klavir, TA peć i slično. Kada se selidba dogovara danas za sutra ili danas za danas (nije potreban avans) Kada se selidba zakazuje unapred, u tom slučaju obavezan je avans koji se odbija od ukupne dogovorene cene prilikom isplate, nakon obavljenog preseljenja.

SELIDBA SA NAŠIM PAKOVANJEM :

-Radimo i Selidbe sa našim pakovanjem, (naš materijal, kutije, selotejp trake, streč, puc puc itd…) Za ovakav vid Selidbe, praktikujemo dan-dva pre preseljenja da se počne sa pakovanjem i tek kada se stvari zaštite i spakuju spremni smo i za preseljenje.

Ova vrsta selidbe, naravno spada u skuplje selidbe, ali tada se angažuje i više radnika i posla ima mnogo više nego na selidbi gde je sve spakovano.

Selite se i Transportujte vašu robu uvek sa najboljima.

-Kod nas ne postoji cena OD toliko i toliko, kod nas su cene uvek u skladu sa kvalitetom koji pružamo, tamo gde vam se kaže cena je OD toliko i toliko, tu cena ide u nedogled i plaćate samo njima znanu cenu, kod nas toga nema!

Cena koju dogovorimo za selidbu, uvek je ta koju i dogovorimo i nikada se cena ne menja u toku ili nakon obavljene selidbe!

Vaše je samo da svremena na vreme skuvate kafu i radnike ponudite nekim sokom i posmatrate kako se sa osmehom prenosi i zaštićuje svaki komad vašeg nameštaja, mi vodimo računa o svakom komadu vašeg nameštaja!

Vazno:
Posedujemo veliki magacinski prostor za čuvanje vaših stvari !
1. Čuvanje stvari u kratkom vremenskom periodu (dok krečite i renovirate vaš stan) na kraći vremenski period 70 eur. mesečno
2. Čuvanje stvari na duže vremenske periode (povoljnija cena) na duži vremenski period cena magacina 50 eur. mesečno

 

-Plaćanje preko računa je prioritet, i za stalne mušterije koje plaćaju preko računa imamo zagarantovan popust i mnogo nižu cenu u odnosu na konkurenciju, skladno sa kvalitetom, koji pružamo.

Pridružite se našim velikim oglasima na facebook, reklamirajte svoj posao ili kupujte i prodajte, klik na sledeći tekst:  Veliki Oglasi Srbija 24/7

 

Prijatan dan, želi vam Autoprevoznička firma “Fantastic Five PR”

Beograd

108664009_160221908897776_4600462120285022204_n
107851361_160221778897789_582414591430594333_n