Prenošenje teških tereta

SELIDBE TA PEĆI KLAVIRA SEFOVA VELIKIH MAŠINA

Selidbe svih vrsta klavira spadaju u pravi test koji razdvaja dobre od najboljih firmi iz ove oblasti.

Uspešno se više od 10 godina bavimo transportom klavira u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu kao i selidbama i Transportom robe u Beogradu, Srbiji i zemljama u okruženju. Trudimo se da u svakom trenutku posla (utovar, transport i istovar) obezbedimo Vaš klavir, kako bi potpuno neoštećen stigao na krajnju adresu.

Ne bi li se uspešno izvela selidba klavira neophodno je imati iskusne i sposobne radnike što posle višegodišnje prakse naša firma poseduje. Pored veštih radnika, presudna stvar za upešan transport specijalnih vrsta tereta, među kojima je i klavir, jeste i pouzdana oprema (kaiševi za spratove, skejt kolica za ravno), kao i moderna i savremena vozila kojima će se bezbedno transportovati klavir.

Od trenutka kada nama prepustite klavir nemate razloga za brigu. Cena ove usluge nije ista kao i za standardnu selidbu ali je veoma konkuretna i odgovara količini posla i usluge koju dobijate. Za sve dodatne informacije u vezi samog transporta, potrebnih priprema i cene možete pozvati neke od naših kontakt telefona koje imate na našoj kontakt strani.

Selidbe svih vrsta TA peći takođe spadaju u pravi test koji razdvaja dobre od najboljih firmi iz ove oblasti.

Ta peći prenosimo bez rasklapanja od 1kw do 6kw – Prednost je jednostavna: Ne rastura se staklena vuna, ne vade se cigle i grejači i peć na novu adresu stiže u istom stanju kao što je bila na početnoj adresi.

Selidbe svih vrsta pekarskih, stolarskih i ostalih mašina spadaju u pravi test koji razdvaja dobre od najboljih firmi iz ove oblasti.

Upozorenje (ne pokušavajte sami) :

Veš mašine naravno ne prenosi jedan čovek, ubacili smo par snimaka reklamnog tipa, da bi vam približili snagu i veštinu naših radnika (veš mašinu nosi po pravilu dva radnika, sa lakoćom na bilo koji sprat)