Fantastic Five PR

…i zašto baš tako

‘Fantastic Five PR’ firma sa sedištem u Beogradu – Čukarica

-Mi smo jedina prava porodična firma Br1.

Transport robe i Selidbe i prevoz putnika na teritoriji Beograda, Srbije, Bosne, Crne Gore, Grčke, Makedonije, Bugarske, Rumunije….

U pokretu smo Non Stop, i mi smo uvek tu negde oko vas, ne možete a da nas ne vidite ispred IKEA, EMMEZETA, FORMA IDEALE, MATIS i drugih objekata za proizvodnju i prodaju nameštaja, kada je u pitanju kombi prevoz robe, preuzimanje-isporuka-utovar-istovar i sve to naravno brzo-sigurno-povoljno!

Jedini imamo pet radnika koji su kod nas u firmi od 2009 godine, Takođe cela porodica nam je uključena u posao a porodica petočlana, iz tog razloga i naziv firme je originalan ‘Fantastic Five PR’

Naša reklama nije mi smo najjeftiniji! Naša reklama je Mi smo najbolji, i kod nas su cene usklađene kvalitetu posla koji pružamo! Pogledajte naš cenovnik na strani: cenovnik usluga

Prilikom Selidbi, Mi svaki komad Vašeg nameštaja zastićujemo streč ili puc puc folijama!
O nama se u Srbiji priča!

Firma sa najviše predjenih kilometara iza sebe
Sa verom u Boga i uspehom u poslu pobedjujemo!

Proverite zašto smo najbolji!

Fantastic Five PR

…Potreban vam je hitan prevoz ~ brzi prevoz

Nema potrebe da angažujete firmu koja se bavi kamionskim prevozom robe, jer je mnogo jednostavnije, brže i jeftinije da stvari prevezete kombijem na željenu lokaciju. (KAMIONSKA TURA BUDE U VEĆINI SLUČAJA I DO ČETIRI PUTA VEĆA OD KOMBI TURE I VIŠE VAM SE ISPLATI DA VAM SE RECIMO IZ DVA PUTA PA I TRI PUTA PREVEZE NEGO DAVATI OGROMNE NOVCE ZA KAMION)

Naši kombiji su najvećih gabarita i nosivosti, mi ne koristimo one male kombije kao većina pa spakuju jedan američki plakar i kombi je pun, u naš kombi stane ceo stan kada ga mi spakujemo.

Dimenzije tovarnog dela kombija:

Dužina 4.60m.Visina 2.30m. Širina 1.90m. Dozvoljena i registrovana nosivost 1.650kg (u naš kombi staje 6 europaleta) -UKUPNA ZAPREMINA 21m3-

Tim pre što su naše usluge neprekidno dostupne od 00 do 24, bez obzira da li je u pitanju radni dan, vikend ili praznik. Svakako je važno da naglasimo da su naši radnici izuzetno profesionalni, pedantni i tačni.

-Želite da kupite novi nameštaj i da ga odmah prevezete do stana ili kuće jer ne možete da čekate da vam ga za 30 ili više dana isporuče iz salona?

Pritom mi radimo profesionalnu montažu, kvalitetnije od njihovih majstora, jer mi imamo profesionalne radnike koji kod nas rade godinama i ne menjamo radnike kako vetar duva.

-Sve je još mnogo teže ako je potrebno da prevezete veliku mašinu iz vaše firme do specijalizovanog servisa na popravku ili vam je potrebna hitna dostava robe kupcu.

Šta raditi u ovakvim situacijama? Uobičajeno je pitanje koje mnoge od nas muči.

Ali postoji rešenje i za to Fantastic Five PR je tu da vam pomogne upravo u ovim ili sličnim situacijama.

Poneke stvari ne mogu ni stati u vaš automobil, onda se vrlo često nađete u neprilici kada ne znate kako da prevezete na primer novi bojler do kuće ili detetov bicikl iz prodavnice,

u takvim situacijama obratite se profesionalcima