Selidbe

Mi znamo kako selidba može biti stresna pogotovo ako živite u višespratnoj zgradi ili se selite u stan takve zgrade. Prepustite tu brigu nama i mi ćemo to obaviti umesto Vas. Rasklapanje i sklapanje nameštaja po potrebi i zaštita nameštaja prilikom transporta je takođe naš posao. S obzirom na decenijsko iskustvo rešavali smo i nemoguće misije. Prevoz nameštaja je svakako u našoj režiji i sve to uz cenu koja će Vam ostaviti utisak da ste dobro obavili posao.

„Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino”

Svi smo čuli za ovu krilaticu, a i sami smo se često uverili u njenu istinitost.

Mi se ne reklamiramo nikada kao najjeftiniji, Mi se reklamiramo kao firma koja radi Selidbe najkvalitetnije i cene su nam u skladu sa kvalitetom koji pružamo! CENOVNIK

Šta sve utiče na cenu selidbe?

Svaka selidba je priča za sebe. Kao što ne postoje dve iste porodice tako ne postoje ni dve identične selidbe. Ovo su osnovni parametri koji određuju koliko će selidba da košta.

U prestonici selidbe Beograd, relacija nema ključnu ulogu u određivanju cene. Tako da je svejedno da li se selite iz Novog Beograda u Borču, nama to podjednako oduzima vremena kao selidba iz Mirjeva do Starog grada.

Ali zato ima drugih faktora koji direktno utiču na cenu:

– Spratnost objekta

Sprat na kome je smeštena stambena jedinica iz koje se iseljava ili pak u koju se nameštaj useljava, selidbu čini lakšom ili težom. Iznošenje nameštaja iz prizemne kuće zahteva mnogo manje vremena snage i spretnosti nego ako se selidba vrši sa petog sprata ili obrnuto na peti sprat.

– Postojanje ili odsustvo lifta

Život u visokim soliterima je za većinu realnost savremenog doba.

Ukoliko u zgradi postoji teretni lift iznošenje ili unošenje nameštaja je brže i ne zahteva dodatnu radnu snagu. Manje vremena je potrebno za manipulaciju nameštajem u ovakvim uslovima.

Većina zgrada ima samo putnički lift. I to nam znači jer se naši radnici voze liftom bar u jednom pravcu kada su praznih ruku. U zgradama bez lifta ili ukoliko je isti pokvaren selidba zna da potraje mnogo duže.

Iz tog razloga selidbe Beograd cena varira.

Stanovi salonci čija je visina plafona od 2,8 pa do po negde i 3,6 m takođe povećavaju posao. Na primer, ako je stan salonac na 3 spratu bez lifta a još pri tom ima kružne stepenice je isto kao i stan koji je sa visinom plafona od 2,6m na petom spratu.

Često se desi da zgrade imaju visoko prizemlje koje je podjednako spratu ili češće pola sprata sto takođe utiče na cenu selidbe kao, dužinu trajanja selidbe, i kompletno veći posao.

Prilikom selidbi, Mi svaki, ali svaki komad vašeg nameštaja zaštićujemo u streč ili puc puc foliju !

Jedini u Srbiji imamo stalne radnike koji kod nas u firmi rade selidbe od 2009 godine!

SELIDBA SA NAŠIM PAKOVANJEM :

-Radimo i Selidbe sa našim pakovanjem, (naš materijal, kutije, selotejp trake, streč, puc puc itd…) Za ovakav vid Selidbe, praktikujemo dan-dva pre preseljenja da se počne sa pakovanjem i tek kada se stvari zaštite i spakuju spremni smo i za preseljenje.

Ova vrsta selidbe, naravno spada u skuplje selidbe, ali tada se angažuje i više radnika i posla ima mnogo više nego na selidbi gde je sve spakovano.

Selite se i Transportujte vašu robu uvek sa najboljima.

-Kod nas ne postoji cena OD toliko i toliko, kod nas su cene uvek u skladu sa kvalitetom koji pružamo, tamo gde vam se kaže cena je OD toliko i toliko, tu cena ide u nedogled i plaćate samo njima znanu cenu, kod nas toga nema!

Cena koju dogovorimo za selidbu, uvek je ta koju i dogovorimo i nikada se cena ne menja u toku ili nakon obavljene selidbe!

Vaše je samo da svremena na vreme skuvate kafu i radnike ponudite nekim sokom i posmatrate kako se sa osmehom prenosi i zaštićuje svaki komad vašeg nameštaja, mi vodimo računa o svakom komadu vašeg nameštaja!

Transport robe ~ Kombi prevoz

Transport robe obavljamo kako za fizička lica tako i za firme. Ako ste kupili nov nameštaj, mi ćemo obaviti prevoz nameštaja, doneti ga u Vaš stan i u slučaju da treba i sklopiti nameštaj mi to možemo obaviti umesto Vas. Proverite zašto godinama sarađujemo sa velikim brojem istih klijenata koji od nas traže uslugu kad god im je potrebna. Naše vozila često možete videti ispred Ikea, Forma Ideale, Matis, Emmezeta i drugih objekata za proizvodnju nameštaja.

-Mi prevozimo sve od jednog komada nameštaja ili bele tehnike do selidbi kompletnih stambenih ili poslovnih prostora i prevoz bilo koje robe za firme, preuzimanje carinske robe i dostava do firme itd.

Preuzimanje robe i dostava do odredišta !

Posebno akcenat stavljamo na prevoz nameštaja i robe na relaciji Srbija – Crna Gora i Crna Gora – Srbija sa carinjenjem ili bez carine sve u dogovoru sa vama… Naše vozilo je uvek u pokretu i na kontakt strani imate sve mogućnosti zakazivanja Transporta, uvek prvo krenite od popunjavanja formulara na kontakt strani, ili poručivanja direktno na naš e-mail fantasticnapetorkabezstresa@gmail.com takodje i direktnim pozivom: Broj za Srbiju: 0656572727 i broj za Montenegro: 068684853 zbog stalnih prevoza na jednom od dva broja dostupni smo sigurno. Takodje tu je i VIBER na oba broja.

Pogledajte galeriju

-Placanje preko računa je prioritet ! ! !